Budgetbeheer Westerveld

Samen met uw budgetbeheerder in Westerveld werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Westerveld, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerveld »

Schulden oplossen in Westerveld

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Westerveld.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Westerveld (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Westerveld. Aktiva biedt in de gemeente Westerveld budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Westerveld gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Westerveld »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Westerveld samen?

Aktiva werkt in Westerveld met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Westerveld daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Westerveld samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Westerveld is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Westerveld samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Westerveld is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Westerveld samen met Humanitas. Deze samenwerking in Westerveld is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek