Help mij

Budgetbeheer Zuidhorn

In Zuidhorn via budgetbeheer werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om jou daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Zuidhorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zuidhorn »

Schulden oplossen in Zuidhorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Zuidhorn.

MEE

MEE

In Zuidhorn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Zuidhorn budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Snelle hulp
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Zuidhorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zuidhorn »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zuidhorn samen?

Aktiva werkt in Zuidhorn met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Zuidhorn daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Zuidhorn samen met Humanitas. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Zuidhorn werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Zuidhorn financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Zuidhorn samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Zuidhorn is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek