Help mij

Budgetbeheer Zwartewaterland

Samen met uw budgetbeheerder in Zwartewaterland werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Zwartewaterland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

Schulden oplossen in Zwartewaterland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Zwartewaterland.

MEE

MEE

In Zwartewaterland werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Zwartewaterland budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Zwartewaterland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zwartewaterland samen?

Aktiva werkt in Zwartewaterland met diverse organisaties samen, waaronder:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Zwartewaterland samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Zwartewaterland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Zwartewaterland samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Plan een telefonisch adviesgesprek