Help mij

Budgetbeheer Zwolle

Op zoek naar betrouwbare budgetbeheer in Zwolle? Aktiva helpt jou graag verder dankzij de inzet van professionele budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Zwolle, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwolle »

Schulden oplossen in Zwolle

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Zwolle.

MEE

MEE

In Zwolle werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Voordelen

Aktiva biedt in de regio Zwolle budgetbeheer aan zonder wachtlijsten en met ruimte voor persoonlijke aandacht. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijke budgetbeheerders
  • Je wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Zwolle gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwolle »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zwolle samen?

Aktiva werkt in Zwolle met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Zwolle samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Zwolle is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Zwolle. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Zwolle samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Zwolle is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Zwolle een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle

Voor het aanvragen van schulddienstverlening in de regio Zwolle werken wij samen met de Gemeente Zwolle. Daarnaast hebben wij ook een samenwerkingsconvenant gesloten i.h.k.v. bijzondere bijstand.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Zwolle daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek