Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud

Bewindvoerder in Schiermonnikoog

Een bewindvoerder beschermt je tegen schuldeisers. Zodra je bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Jouw gezin krijgt dan geen schuldeisers meer aan de deur waardoor je een heleboel rust terugkrijgt.

Bewindvoering in Schiermonnikoog

Bewindvoering in Schiermonnikoog is een beschermende maatregel van de rechtbank gericht op het beheren van de financiën voor inwoners in en rondom Schiermonnikoog. Ben jij minder zelfredzaam en is er een bepaalde noodzaak om de financiën uit handen te geven? Onze bewindvoerders helpen je graag verder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Heb jij behoefte aan snelle hulp, een luisterend oor door en duidelijke communicatie door een echte professionals, dan moet je bij ons zijn. Vele inwoners van Schiermonnikoog gingen je al voor.

Gratis een adviesgesprek?

  • Hidden
  • Hidden
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Bewindvoering in Schiermonnikoog5 sterren gebaseerd op 180 reviews51

Zeer tevreden over contactpersoon

5 5 1
Zeer tevreden over mijn contactpersoon Marloes. Ze is een topper en een kei. Zeer tevreden over mijn contactpersoon Marloes. Ze is een topper en een kei.

Toppers!

5 5 1
Het team dat mij begeleidt zijn ontzettende toppers! Het team dat mij begeleidt zijn ontzettende toppers!

Complimenten over de goede behandeling

5 5 1
Ik wil jullie graag een compliment geven voor de goede behandeling van mijn zaken en de vriendelijke behandeling. Ik wil jullie graag een compliment geven voor de goede behandeling van mijn zaken en de vriendelijke behandeling.

Wat doet een bewindvoerder in Schiermonnikoog?

Het belangrijkste deel van het werk van een bewindvoerder in Schiermonnikoog bestaat uit het beheren van jouw vermogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewindvoerder inzicht krijgt in al je financiële zaken, maar ook de bevoegdheid krijgt om beslissingen te nemen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met jou.

Wil je weten wat een bewindvoerder allemaal doet voor jou? Lees hier meer over het takenpakket van onze bewindvoerders in Schiermonnikoog.

Overstappen van bewindvoerder in Schiermonnikoog?

Niet tevreden met de je huidige bewindvoerder in Schiermonnikoog? Wil je overstappen van bewindvoerder. Als je ervan overtuigd bent dat er een onwerkbare situatie is ontstaan met jouw bewindvoerder, dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen om van bewindvoerder te veranderen. Dit verzoekschrift dien je net als een klacht in bij de kantonrechter. Vul dan het formulier in of lees hoe overstappen van bewindvoerder.

Waarom Aktiva

Zie je het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kan je direct onze hulp inschakelen. Zodra jij je bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met je ingepland.

Je geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank in Schiermonnikoog en de branchevereniging(en). Op deze manier ben je gegarandeerd van een betrouwbare bewindvoerder.

Met wie werken wij in Schiermonnikoog samen?

Aktiva werkt in Schiermonnikoog met diverse organisaties samen, waaronder:

GGZ

In Schiermonnikoog werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.

Kaatstraat 18
3513BK
Utrecht
Netherlands

Limor

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.

Oostergoweg 1e en 1g
8911MA
Leeuwarden
Netherlands

Philadelphia

Waar Philadelphia in Schiermonnikoog ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Schiermonnikoog hun cliënten bij financieel beheer.

Wijersstraat 1
3811 MZ
Amersfoort
Netherlands

Laatste nieuws