Help mij

Bewindvoering Almere

Zoek jij bewindvoering in de regio Almere zonder wachtlijsten, er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt? Kies dan voor bewindvoering bij Aktiva en ervaar de persoonlijke dienstverlening.

Bent u woonachtig in Almere en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Almere en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almere »

In Almere werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almere

Rechtbank Almere

De aanvragen voor bewind in Almere dienen wij in bij de Rechtbank Almere. In de regio Almere is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100% vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Almere gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almere »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Almere samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Almere met diverse organisaties samen:

Gemeente Almere

Gemeente Almere

Aktiva werkt in de regio Almere veel samen met de gemeente Almere inzake kwijtscheldingen en bijzondere bijstand.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Almere ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Almere hun cliënten bij financieel beheer.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Almere. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Leger des Heils – Korps Almere

Leger des Heils – Korps Almere

In de regio Almere werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils inzake de financiële begeleiding van onze gezamenlijke doelgroep.
Rechtbank Almere

Rechtbank Almere

De aanvragen voor bewind in Almere dienen wij in bij de Rechtbank Almere. In de regio Almere is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek