Help mij

Bewindvoering Alphen aan den Rijn

Zoek jij bewindvoering in de regio Alphen aan den Rijn zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een bewindvoerder krijgt toegewezen? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Alphen aan den Rijn en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Alphen aan den Rijn en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Alphen aan den Rijn »

MEE

MEE

In Alphen aan den Rijn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Alphen aan den Rijn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Alphen aan den Rijn »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Alphen aan den Rijn samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Alphen aan den Rijn met diverse organisaties samen:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Alphen aan den Rijn werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Alphen aan den Rijn algemene ondersteuning
GGZ

GGZ

In Alphen aan den Rijn werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Alphen aan den Rijn is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.
MEE

MEE

In Alphen aan den Rijn werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Alphen aan den Rijn ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Alphen aan den Rijn hun cliënten bij financieel beheer.
Limor

Limor

Wij werken in Alphen aan den Rijn samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Alphen aan den Rijn is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek