Help mij

Bewindvoering Apeldoorn

Zoek je een bewindvoerder in de regio Apeldoorn zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt toegewezen? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Apeldoorn en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Apeldoorn en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Apeldoorn »

In Apeldoorn werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Apeldoorn dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Apeldoorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Apeldoorn
  • Gemotiveerde professionele bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Apeldoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Apeldoorn »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Apeldoorn samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Apeldoorn met diverse organisaties samen:

‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Apeldoorn mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

In de regio Apeldoorn werken Aktiva en de Gemeente Apeldoorn aan de aanpak van schulden. Op die manier proberen wij gezamenlijk de schulden op te lossen en te voorkomen dat nieuwe inwoners van Apeldoorn in de schulden komen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Apeldoorn werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Apeldoorn algemene ondersteuning
Stadsbank Apeldoorn

Stadsbank Apeldoorn

In de Apeldoorn biedt de stadsbank schuldhulpverlening aan. Wij ondersteunen daarin door het bieden van budgetbeheer en bewindvoering aan de inwoner van Apeldoorn.
Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Apeldoorn dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Apeldoorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek