Help mij

Bewindvoering Arnhem

In Arnhem zijn wij de specialist op het gebied van bewindvoering. Zoek jij daarom een goede bewindvoerder in de regio van Arnhem, dan is Aktiva daarin een uitstekende gesprekspartner. Wij bieden al meer dan 10 jaar bewindvoering aan in Arnhem.

Bent u woonachtig in Arnhem en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Arnhem en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Arnhem »

In Loppersum werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Arnhem dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Arnhem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Direct contact
  • Binnen 24 uur een afspraak gepland
  • Binnen 7 dagen een intakegesprek
  • Professionele bewindvoerders

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Arnhem gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Arnhem »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Arnhem samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Arnhem met diverse organisaties samen:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Arnhem werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Arnhem algemene ondersteuning
Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Arnhem dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Arnhem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem

In Arnhem is de Gemeente Arnhem het aanspreekpunt van de inwoners van Arnhem. Daarin biedt Aktiva ondersteuning op financiële vraagstukken en begeleidt naar schuldhulpverlening bij de Gemeente Arnhem.
MEE

MEE

In Arnhem werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek