Help mij

Bewindvoering Bedum

Wilt u samen met uw bewindvoerder werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende bewindvoerders in dienst om u daarbij te helpen.

Bent u woonachtig in Bedum en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Bedum en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

In Bedum werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Bedum dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Bedum is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Bedum
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Bedum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Bedum samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Bedum met diverse organisaties samen:

MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Bedum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Bedum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Bedum samen met Humanitas. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Bedum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Bedum werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Bedum financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Bedum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Bedum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek