Help mij

Bewindvoering Borger-Odoorn

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Borger-Odoorn zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Borger-Odoorn en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Borger-Odoorn en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

In Borger-Odoorn werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Borger-Odoorn dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Borger-Odoorn is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Borger-Odoorn
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Borger-Odoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Borger-Odoorn samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Borger-Odoorn met diverse organisaties samen:

Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Humanitas. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Borger-Odoorn samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Plan een telefonisch adviesgesprek