Help mij

Bewindvoering Coevorden

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Coevorden zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Coevorden en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Coevorden en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

In Coevorden werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Coevorden dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Coevorden is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Coevorden
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Coevorden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Coevorden samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Coevorden met diverse organisaties samen:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Coevorden samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Coevorden samen met Humanitas. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Coevorden samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden helpt u in de regio Coevorden bij vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen. Wij ondersteunen in Coevorden daarbij met financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek