Help mij

Bewindvoering Culemborg

In de gemeente Culemborg biedt Aktiva betrouwbaar bewindvoering aan. Door de inzet van onze professionele bewindvoerders bieden wij een zorgeloze financiële en schuldenvrije toekomst in de gemeente Culemborg.

Bent u woonachtig in Culemborg en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Culemborg en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Culemborg »

In Culemborg werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Culemborg dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Culemborg is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Jaarlijks gecontroleerde bewindvoerders
  • Elke dag telefonisch bereikbaar
  • Een eigen contactpersoon
  • Informeel en persoonlijk

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Culemborg gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Culemborg »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Culemborg samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Culemborg met diverse organisaties samen:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Culemborg ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Culemborg hun cliënten bij financieel beheer.
Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Culemborg dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Culemborg is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Culemborg werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Culemborg algemene ondersteuning
Gemeente Culemborg

Gemeente Culemborg

In de regio Culemborg werken Aktiva en de Gemeente samen in de bestrijding van de schuldenproblematiek. Hierbij begeleidt Aktiva in het financieel beheer en de toeleiding naar schuldhulpverlening en biedt de Gemeente Culemborg voorlichting.
Plan een telefonisch adviesgesprek