Help mij

Bewindvoering Dinkelland

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Dinkelland zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Dinkelland en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Dinkelland en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dinkelland »

In Dinkelland werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Enschede

Rechtbank Enschede

De aanvragen voor bewind in Dinkelland dienen wij in bij de Rechtbank Enschede. In de regio Dinkelland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Dinkelland
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Dinkelland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dinkelland »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dinkelland samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Dinkelland met diverse organisaties samen:

MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Dinkelland samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Dinkelland ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Dinkelland samen met Humanitas. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Dinkelland
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Dinkelland aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Dinkelland.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Dinkelland samen met Dimence. Deze samenwerking in Dinkelland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Plan een telefonisch adviesgesprek