Help mij

Bewindvoering Doetinchem

In de gemeente Doetinchem helpt Aktiva mensen die bewindvoering zoeken. Bij Aktiva heb je altijd een gratis en een vrijblijvend adviesgesprek. Pas na dit adviesgesprek hoef je een keuze te maken of je voor de dienstverlening kiest. Wel zo fijn als je eerst even wilt kennismaken en handelt op basis van een goed gevoel. De bewindvoerders van Aktiva zijn elke dag telefonisch bereikbaar en nemen samen met jou de financiële situatie door.

Bent u woonachtig in Doetinchem en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Doetinchem en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Doetinchem »

In Doetinchem werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Doetinchem dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Doetinchem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Professionele bewindvoerders
  • Jaarlijkse gecontroleerd
  • Benoemd door het Landelijk Kwaliteitsbureau
  • Snelle service
  • Persoonlijk contact

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Doetinchem gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Doetinchem »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Doetinchem samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Doetinchem met diverse organisaties samen:

Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Doetinchem dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Doetinchem is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Doetinchem

Gemeente Doetinchem

De Gemeente Doetinchem is in de regio Doetinchem al jaren bezig met het waarborgen van de financiële belangen van haar inwoners. Zo ook ondersteunt Aktiva de inwoners van de gemeente Doetinchem in het beheren van de financiën en begeleidt hen naar schuldhulpverlening.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Doetinchem werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Doetinchem algemene ondersteuning
MEE

MEE

In Doetinchem werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Plan een telefonisch adviesgesprek