Help mij

Bewindvoering Dronten

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Dronten zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Dronten en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Dronten en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dronten »

In Dronten werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Lelystad

Rechtbank Lelystad

De aanvragen voor bewind in Dronten dienen wij in bij de Rechtbank Lelystad. In de regio Dronten is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Dronten
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Dronten gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dronten »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dronten samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Dronten met diverse organisaties samen:

‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Dronten mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Triade Lelystad

Triade Lelystad

Samen met Triade ondersteunen wij in de regio Dronten cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Wij ondersteunen hen in de financiën en proberen gedurende het traject taken weer zelfstandig te laten uitvoeren.
Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners is dé expert op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers. Zij hebben deze dienstverlening in 1994 geïntroduceerd in Nederland vanuit de overtuiging dat burgers die ondernemer zijn ook geholpen moeten worden.
Vitree Jeugdzorg Lelystad

Vitree Jeugdzorg Lelystad

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Dronten. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Dronten ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Dronten hun cliënten bij financieel beheer.
Tactus Lelystad

Tactus Lelystad

Tactus en Aktiva werken in de regio Dronten aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Dronten.
Plan een telefonisch adviesgesprek