Help mij

Bewindvoering Duiven

Bewindvoering nodig in Duiven van een professionele bewindvoerder? Aktiva helpt zorginstellingen en cliënten met bewindvoering.

Bent u woonachtig in Duiven en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Duiven en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Duiven »

In Arnhem werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Duiven dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Duiven is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Professionele en benoembare bewindvoerders
  • Direct telefonisch contact
  • Binnen 7 dagen een intakegesprek
  • Vrijblijvend en gratis adviesgesprekken

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Duiven gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Duiven »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Duiven samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Duiven met diverse organisaties samen:

Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Duiven ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Duiven hun cliënten bij financieel beheer.
Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Duiven dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Duiven is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
MEE

MEE

In Duiven werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Gemeente Duiven

Gemeente Duiven

In de regio Duiven werken wij al jaren samen met de Gemeente Duiven voor diverse schuldhulpverleningsaanvragen en aanvragen voor toeslagen zoals de bijzondere bijstand.
Plan een telefonisch adviesgesprek