Help mij

Bewindvoering Emmeloord

Woon jij in de regio van Emmeloord en zoek jij bewindvoering bij een betrouwbare bewindvoerderskantoor? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar bewindvoering aan in Emmeloord dankzij de inzet van professionele en betrouwbare bewindvoerders.

Bent u woonachtig in Emmeloord en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Emmeloord en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmeloord »

In Emmeloord werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Lelystad

Rechtbank Lelystad

De aanvragen voor bewind in Emmeloord dienen wij in bij de Rechtbank Lelystad. In de regio Emmeloord is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Binnen 24 uur een afspraak ingepland
  • Betrouwbare en professionele bewindvoerders

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Emmeloord gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmeloord »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Emmeloord samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Emmeloord met diverse organisaties samen:

Rechtbank Lelystad

Rechtbank Lelystad

De aanvragen voor bewind in Emmeloord dienen wij in bij de Rechtbank Lelystad. In de regio Emmeloord is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Limor

Limor

Wij werken in Emmeloord samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Emmeloord is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Emmeloord werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Emmeloord algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Emmeloord ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Emmeloord hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek