Help mij

Bewindvoering Emmen

Zoek jij een bewindvoerder in de regio Emmen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Emmen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Emmen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

In Emmen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Emmen dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Emmen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door de Gemeente Emmen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Emmen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Emmen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Emmen met diverse organisaties samen:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Emmen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Emmen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Emmen dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Emmen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Emmen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Emmen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Emmen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Plan een telefonisch adviesgesprek