Help mij

Bewindvoering Haaksbergen

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Haaksbergen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Haaksbergen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Haaksbergen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

In Haaksbergen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Enschede

Rechtbank Enschede

De aanvragen voor bewind in Haaksbergen dienen wij in bij de Rechtbank Enschede. In de regio Haaksbergen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Haaksbergen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Haaksbergen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Haaksbergen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Haaksbergen met diverse organisaties samen:

Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Haaksbergen ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Haaksbergen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Haaksbergen samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Haaksbergen. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Haaksbergen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Haaksbergen.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Haaksbergen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Plan een telefonisch adviesgesprek