Help mij

Bewindvoering Harderwijk

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Harderwijk zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Harderwijk en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Harderwijk en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harderwijk »

In Harderwijk werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Harderwijk dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Harderwijk is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Harderwijk
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Harderwijk gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harderwijk »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Harderwijk samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Harderwijk met diverse organisaties samen:

Gemeente Harderwijk

Gemeente Harderwijk

In het kader van schuldhulpverlening werkt Aktiva in de regio Harderwijk samen met de Gemeente Harderwijk.
Ontmoeting

Ontmoeting

In Harderwijk werken wij samen met Ontmoeting. Waarbij zij zich richten op de begeleiding, ondersteunen wij in het financieel beheer van hun cliënten.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Harderwijk ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Harderwijk hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek