Help mij

Bewindvoering Harlingen

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Harlingen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Harlingen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Harlingen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harlingen »

In Harlingen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Harlingen dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Harlingen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Harlingen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Harlingen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harlingen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Harlingen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Harlingen met diverse organisaties samen:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Harlingen werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Harlingen en omstreken.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Harlingen samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Harlingen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Harlingen. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Plan een telefonisch adviesgesprek