Help mij

Bewindvoering Het Hogeland

Aktiva is al sinds 2010 bewindvoerder in de regio Het Hogeland.

Bent u woonachtig in Het Hogeland en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Het Hogeland en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Hogeland »

In Het Hogeland werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Het Hogeland dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Het Hogeland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Geen wachtlijsten
  • Direct telefonisch contact
  • Gratis adviesgesprek
  • Betrouwbaar en benoembaar gesteld door de rechtbank
  • Elke dag telefonisch bereikbaar

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Het Hogeland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Hogeland »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Het Hogeland samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Het Hogeland met diverse organisaties samen:

MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Het Hogeland samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Het Hogeland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Het Hogeland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Het Hogeland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Het Hogeland daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Het Hogeland werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Het Hogeland algemene ondersteuning
Gemeente Het Hogeland

Gemeente Het Hogeland

Met de Gemeente Het Hogeland werken wij in de Het Hogeland veel samen voor budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverleningsaanvragen, bijzondere bijstand en kwijtscheldingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek