Help mij

Bewindvoering Hilversum

Woon jij in de omgeving van Hilversum en zoek jij bewindvoering bij een betrouwbare bewindvoerderskantoor? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar bewindvoering aan in Hilversum dankzij de inzet van professionele en betrouwbare bewindvoerders.

Bent u woonachtig in Hilversum en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Hilversum en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hilversum »

In Hilversum werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Midden Nederland

Rechtbank Midden Nederland

De aanvragen voor bewind in Hilversum dienen wij in bij de Rechtbank Midden Nederland. In de regio Hilversum is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Betrouwbare en gecertificeerde bewindvoerders
  • Altijd persoonlijk contact
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Hilversum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hilversum »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Hilversum samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Hilversum met diverse organisaties samen:

MEE

MEE

In Hilversum werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Limor

Limor

Wij werken in Hilversum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hilversum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Hilversum werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Hilversum algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Hilversum ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Hilversum hun cliënten bij financieel beheer.
Rechtbank Midden Nederland

Rechtbank Midden Nederland

De aanvragen voor bewind in Hilversum dienen wij in bij de Rechtbank Midden Nederland. In de regio Hilversum is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek