Help mij

Bewindvoering Kampen

Bent u in de regio Kampen op zoek naar een bewindvoerder die voor u voortaan de financiën kan regelen? Neem dan contact op met Aktiva om zo snel mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Bent u woonachtig in Kampen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Kampen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kampen »

In Kampen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Kampen dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Kampen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Kampen
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Kampen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kampen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Kampen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Kampen met diverse organisaties samen:

Vitree Jeugdzorg Kampen

Vitree Jeugdzorg Kampen

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Kampen. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Tactus Kampen

Tactus Kampen

Tactus en Aktiva werken in de regio Kampen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Kampen.
RIBW Groep Overijssel Kampen

RIBW Groep Overijssel Kampen

Op het gebied van begeleid wonen in Kampen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Kampen ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
Leger des Heils – Korps Kampen

Leger des Heils – Korps Kampen

Wij werken in Kampen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Kampen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Kampen samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Kampen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek