Help mij

Bewindvoering Leeuwarden

Zoek jij bewindvoering in de regio van Leeuwarden zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt toegewezen die voor jou klaar staat? Kies dan voor de bewindvoerders van Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Leeuwarden en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Leeuwarden en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

In Leeuwarden werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Leeuwarden dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Leeuwarden is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Leeuwarden
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Leeuwarden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Leeuwarden samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Leeuwarden met diverse organisaties samen:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Leeuwarden daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Woonfoyers Nederland

Woonfoyers Nederland

Woonfoyers werkt met jongeren in de leeftijd van 17 t/m 26 jaar die te maken hebben met meervoudige problematiek. Woonfoyers Nederland stelt eventueel een woonomgeving ter beschikking waarbij individuele begeleiding centraal staat.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Leeuwarden samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek