Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud

Bewindvoerder in Littenseradiel

Een bewindvoerder beschermt je tegen schuldeisers. Zodra je bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Jouw gezin krijgt dan geen schuldeisers meer aan de deur waardoor je een heleboel rust terugkrijgt.

Bewindvoering in Littenseradiel

Bewindvoering in Littenseradiel is een beschermende maatregel van de rechtbank gericht op het beheren van de financiën voor inwoners in en rondom Littenseradiel. Ben jij minder zelfredzaam en is er een bepaalde noodzaak om de financiën uit handen te geven? Onze bewindvoerders helpen je graag verder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Heb jij behoefte aan snelle hulp, een luisterend oor door en duidelijke communicatie door een echte professionals, dan moet je bij ons zijn. Vele inwoners van Littenseradiel gingen je al voor.

Gratis een adviesgesprek?

  • Hidden
  • Hidden
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Bewindvoering in Littenseradiel5 sterren gebaseerd op 191 reviews51

Vriendelijk en behulpzaam

5 5 1
Zeer vriendelijk, goede uitleg en behulpzaam. Zeer vriendelijk, goede uitleg en behulpzaam.

Uit de schulden dankzij Aktiva

5 5 1
Na een slechte ervaring met een andere schuldhulpverlener ben ik bij Aktiva terecht gekomen. Hier zijn ze transparant en helpen zeer adequaat. Mijn contactpersoon Tim… Na een slechte ervaring met een andere schuldhulpverlener ben ik bij Aktiva terecht gekomen. Hier zijn ze transparant en helpen zeer adequaat. Mijn contactpersoon Tim Cools is ook een erg prettig persoon om contact mee te hebben en dealt met alles wat er op ons pad komt. Inmiddels uit de schuldsanering en dat is de verdienste van Aktiva. Ik ben oprecht blij met de hulp die ik heb gekregen.

Begrip voor elkaar

5 5 1
Ik vind het erg plezierig dat er begrip is voor elkaar. Ik vind het erg plezierig dat er begrip is voor elkaar.

Wat doet een bewindvoerder in Littenseradiel?

Het belangrijkste deel van het werk van een bewindvoerder in Littenseradiel bestaat uit het beheren van jouw vermogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewindvoerder inzicht krijgt in al je financiële zaken, maar ook de bevoegdheid krijgt om beslissingen te nemen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met jou.

Wil je weten wat een bewindvoerder allemaal doet voor jou? Lees hier meer over het takenpakket van onze bewindvoerders in Littenseradiel.

Overstappen van bewindvoerder in Littenseradiel?

Niet tevreden met de je huidige bewindvoerder in Littenseradiel? Wil je overstappen van bewindvoerder. Als je ervan overtuigd bent dat er een onwerkbare situatie is ontstaan met jouw bewindvoerder, dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen om van bewindvoerder te veranderen. Dit verzoekschrift dien je net als een klacht in bij de kantonrechter. Vul dan het formulier in of lees hoe overstappen van bewindvoerder.

Waarom Aktiva

Zie je het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kan je direct onze hulp inschakelen. Zodra jij je bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met je ingepland.

Je geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank in Littenseradiel en de branchevereniging(en). Op deze manier ben je gegarandeerd van een betrouwbare bewindvoerder.

Met wie werken wij in Littenseradiel samen?

Aktiva werkt in Littenseradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Philadelphia

Waar Philadelphia in Littenseradiel ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Littenseradiel hun cliënten bij financieel beheer.

Wijersstraat 1
3811 MZ
Amersfoort
Netherlands

MEE

In Littenseradiel werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
Utrecht
Netherlands

Humanitas

In de regio Littenseradiel ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.

Sarphatistraat 4-6
1017 WS
Amsterdam
Netherlands

Laatste nieuws