Help mij

Bewindvoering Loppersum

Zoek je bewindvoering in de regio Loppersum zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en een eigen bewindvoerder voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Loppersum en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Loppersum en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

In Loppersum werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Loppersum dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Loppersum is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Loppersum
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Loppersum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Loppersum samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Loppersum met diverse organisaties samen:

VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Loppersum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Loppersum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Loppersum. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek