Help mij

Bewindvoering Meppel

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Meppel zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Meppel en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Meppel en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Meppel »

In Meppel werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Meppel dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Meppel is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Meppel
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Meppel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Meppel »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Meppel samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Meppel met diverse organisaties samen:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Meppel samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Meppel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Meppel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Meppel samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Meppel samen met Promens Care. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Meppel samen met Humanitas. Deze samenwerking in Meppel is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek