Help mij

Bewindvoering Midden-Drenthe

Zoek je bewindvoering in de regio Midden-Drenthe zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en een eigen bewindvoerder voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Midden-Drenthe en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Midden-Drenthe en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

In Midden-Drenthe werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Midden-Drenthe dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Midden-Drenthe is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Midden-Drenthe
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Midden-Drenthe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Midden-Drenthe samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Midden-Drenthe met diverse organisaties samen:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Midden-Drenthe waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Midden-Drenthe samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Midden-Drenthe samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
VNN Beilen

VNN Beilen

Wij werken in de regio Midden-Drenthe samen met VNN om mensen met ernstige chronische verslavingen en psychische stoornissen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek