Help mij

Bewindvoering Midden-Drenthe

Zoek je bewindvoering in de regio Midden-Drenthe zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en een eigen bewindvoerder voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Midden-Drenthe en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Midden-Drenthe en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

In Midden-Drenthe werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Assen

Rechtbank Assen

De aanvragen voor bewind in Midden-Drenthe dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Midden-Drenthe is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Midden-Drenthe
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Midden-Drenthe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Midden-Drenthe samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Midden-Drenthe met diverse organisaties samen:

De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Midden-Drenthe samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Midden-Drenthe samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Beilen

VNN Beilen

Wij werken in de regio Midden-Drenthe samen met VNN om mensen met ernstige chronische verslavingen en psychische stoornissen te ondersteunen.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Midden-Drenthe waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Plan een telefonisch adviesgesprek