Help mij

Bewindvoering Midden-Groningen

In de regio van Midden-Groningen biedt Aktiva sinds 2010 bewindvoering aan.

Bent u woonachtig in Midden-Groningen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Midden-Groningen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Groningen »

In Midden-Groningen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Midden-Groningen dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Midden-Groningen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Persoonlijk en informeel
  • Goedgekeurde bewindvoerders door de rechtbank
  • Landelijke erkenning door het Kwaliteitsbureau van de rechtbank
  • Elke dag een spreekuur
  • Online inzicht in jouw dossier

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Midden-Groningen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Groningen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Midden-Groningen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Midden-Groningen met diverse organisaties samen:

MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Midden-Groningen samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Midden-Groningen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Midden-Groningen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Midden-Groningen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Midden-Groningen dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Midden-Groningen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Midden-Groningen

Gemeente Midden-Groningen

Aktiva werkt in de regio Midden-Groningen veel samen met de Gemeente Midden-Groningen. Wij merken steeds vaker dat mensen met schulden in de regio Midden-Groningen onze hulp inroepen en wij helpen hen daarbij met de begeleiding naar schuldhulpverlening.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Midden-Groningen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Midden-Groningen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek