Help mij

Bewindvoering Nijmegen

Bewindvoering is een van de specialismen van Aktiva die wij aanbieden in Nijmegen. Ben jij op zoek naar een bewindvoerder die elke dag bereikbaar is en jouw inzage geeft in jouw eigen financiële situatie? Vul dan ons Help-formulier in en wij bellen jou direct terug voor het opzetten van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Bent u woonachtig in Nijmegen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Nijmegen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Nijmegen »

In Nijmegen werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Nijmegen

Rechtbank Nijmegen

De aanvragen voor bewind in Nijmegen dienen wij in bij de Rechtbank Nijmegen. In de regio Nijmegen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Lid van de NBBI
  • HBO-geschoolde bewindvoerders
  • Persoonlijk en informeel
  • Binnen 24 uur teruggebeld voor een afspraak

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Nijmegen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Nijmegen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Nijmegen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Nijmegen met diverse organisaties samen:

Rechtbank Nijmegen

Rechtbank Nijmegen

De aanvragen voor bewind in Nijmegen dienen wij in bij de Rechtbank Nijmegen. In de regio Nijmegen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Nijmegen werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Nijmegen algemene ondersteuning
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Nijmegen ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Nijmegen hun cliënten bij financieel beheer.
Humanitas

Humanitas

In de regio Nijmegen ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen

In de regio Nijmegen werkt Aktiva samen met de Gemeente Nijmegen in het kader van schuldhulpverlening en bijzondere bijstandsaanvragen.
Plan een telefonisch adviesgesprek