Help mij

Bewindvoering Noordoost-Friesland

In de regio Noordoost-Friesland (Noardeast-Fryslân) is Aktiva sinds 2010 bewindvoerder voor meerdere huishoudens. Elk jaar laten wij ons toetsen door de rechtbank en externe auditoren om kwaliteit van het hoogste niveau te kunnen aanbieden.

Bent u woonachtig in Noordoost-Friesland en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Noordoost-Friesland en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Noordoost-Friesland »

In Noordoost-Friesland werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Noordoost-Friesland dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Noordoost-Friesland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Elke dag telefonisch bereikbaar
  • Goedgekeurde bewindvoerders door de rechtbank
  • Landelijke erkenning door het Kwaliteitsbureau van de rechtbank
  • Een eigen professionele bewindvoerder
  • Online inlog om mee te kijken

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Noordoost-Friesland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Noordoost-Friesland »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Noordoost-Friesland samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Noordoost-Friesland met diverse organisaties samen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Noordoost-Friesland dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Noordoost-Friesland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Gemeente Noordoost-Friesland

Gemeente Noordoost-Friesland

Aktiva werkt in de regio Noordoost-Friesland samen met de Gemeente Noordoost-Friesland om mensen met schulden in de regio Noordoost-Friesland te helpen en te begeleiden naar schuldhulpverlening. Daarnaast ondersteunt Aktiva via budgetbeheer en bewindvoering.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Noordoost-Friesland werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Noordoost-Friesland algemene ondersteuning
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Noordoost-Friesland daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Noordoost-Friesland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Noordoost-Friesland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek