Help mij
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Vul je zoekterm in
Zoeken in inhoud

Bewindvoerder in Oldambt

Een bewindvoerder beschermt je tegen schuldeisers. Zodra je bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Jouw gezin krijgt dan geen schuldeisers meer aan de deur waardoor je een heleboel rust terugkrijgt.

Bewindvoering in Oldambt

Bewindvoering in Oldambt is een beschermende maatregel van de rechtbank gericht op het beheren van de financiën voor inwoners in en rondom Oldambt. Ben jij minder zelfredzaam en is er een bepaalde noodzaak om de financiën uit handen te geven? Onze bewindvoerders helpen je graag verder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Heb jij behoefte aan snelle hulp, een luisterend oor door en duidelijke communicatie door een echte professionals, dan moet je bij ons zijn. Vele inwoners van Oldambt gingen je al voor.

Gratis een adviesgesprek?

  • Hidden
  • Hidden
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Onze cliënten, zorgverleners en andere samenwerkings- partners vertrouwen op de diensten van Aktiva

Bewindvoering in Oldambt5 sterren gebaseerd op 191 reviews51

Goede Bewindvoerder

5 5 1
Toppertje is Lindie. Niks is haar teveel en kan goed met haar overleggen en samen oplossingen vinden. Ben blij met haar als mijn bewindvoerster. Toppertje is Lindie. Niks is haar teveel en kan goed met haar overleggen en samen oplossingen vinden. Ben blij met haar als mijn bewindvoerster.

Erg tevreden

4 5 1
Wij zijn heel tevreden met het bewind. Wij zijn heel tevreden met het bewind.

Super gedaan

5 5 1
Alles wordt altijd super gedaan. Alles wordt altijd super gedaan.

Wat doet een bewindvoerder in Oldambt?

Het belangrijkste deel van het werk van een bewindvoerder in Oldambt bestaat uit het beheren van jouw vermogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de bewindvoerder inzicht krijgt in al je financiële zaken, maar ook de bevoegdheid krijgt om beslissingen te nemen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg met jou.

Wil je weten wat een bewindvoerder allemaal doet voor jou? Lees hier meer over het takenpakket van onze bewindvoerders in Oldambt.

Overstappen van bewindvoerder in Oldambt?

Niet tevreden met de je huidige bewindvoerder in Oldambt? Wil je overstappen van bewindvoerder. Als je ervan overtuigd bent dat er een onwerkbare situatie is ontstaan met jouw bewindvoerder, dan is het mogelijk om een verzoek in te dienen om van bewindvoerder te veranderen. Dit verzoekschrift dien je net als een klacht in bij de kantonrechter. Vul dan het formulier in of lees hoe overstappen van bewindvoerder.

Waarom Aktiva

Zie je het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kan je direct onze hulp inschakelen. Zodra jij je bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met je ingepland.

Je geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank in Oldambt en de branchevereniging(en). Op deze manier ben je gegarandeerd van een betrouwbare bewindvoerder.

Met wie werken wij in Oldambt samen?

Aktiva werkt in Oldambt met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils

In Oldambt werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Oldambt algemene ondersteuning

Postbus 3006
1300 EH
Almere
Netherlands

Limor

Wij werken in Oldambt samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.

Oostergoweg 1e en 1g
8911MA
Leeuwarden
Netherlands

GGZ

In Oldambt werken wij samen met de GGZ. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om greep op je leven terug te krijgen. Passende hulp kan hierbij helpen.

Kaatstraat 18
3513BK
Utrecht
Netherlands

Laatste nieuws