Help mij

Bewindvoering Oldambt

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Oldambt zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Oldambt en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Oldambt en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

In Oldambt werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Oldambt dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Oldambt is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Oldambt
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Oldambt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldambt samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Oldambt met diverse organisaties samen:

VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Oldambt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Nonaa

Nonaa

Nonaa biedt 24/7 woonopvang met dagbesteding voor jonge LVG-moeders/gezinnen en met psychische- en gedragsproblematiek. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen die niet zelfstandig kunnen wonen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Oldambt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Oldambt daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Plan een telefonisch adviesgesprek