Help mij

Bewindvoering Oldebroek

Woon jij in de regio van Oldebroek en zoek je bewindvoering bij een organisatie die betrouwbaar en professioneel is? Aktiva biedt al meer dan 10 jaar uitstekende bewindvoering aan in Oldebroek door de inzet van professionele en betrouwbare bewindvoerders.

Bent u woonachtig in Oldebroek en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Oldebroek en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldebroek »

In Oldebroek werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Oldebroek dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Oldebroek is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Meer dan 10 jaar actief in Oldebroek
  • Jaarlijkse controle door de rechtbank
  • Een eigen bewindvoerder

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Oldebroek gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldebroek »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldebroek samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Oldebroek met diverse organisaties samen:

MEE

MEE

In Oldebroek werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Rechtbank Apeldoorn

Rechtbank Apeldoorn

De aanvragen voor bewind in Oldebroek dienen wij in bij de Rechtbank Apeldoorn. In de regio Oldebroek is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Limor

Limor

Wij werken in Oldebroek samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldebroek is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Oldebroek ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Oldebroek hun cliënten bij financieel beheer.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Oldebroek werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Oldebroek algemene ondersteuning
Plan een telefonisch adviesgesprek