Help mij

Bewindvoering Olst-Wijhe

Bent u op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Olst-Wijhe? Wij van Aktiva helpen u graag verder.

Bent u woonachtig in Olst-Wijhe en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Olst-Wijhe en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Olst-Wijhe »

In Olst-Wijhe werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Olst-Wijhe dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Olst-Wijhe is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Olst-Wijhe
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Olst-Wijhe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Olst-Wijhe »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Olst-Wijhe samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Olst-Wijhe met diverse organisaties samen:

De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Olst-Wijhe een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Olst-Wijhe ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Olst-Wijhe samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Olst-Wijhe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Olst-Wijhe aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Olst-Wijhe.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Olst-Wijhe samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Olst-Wijhe is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Olst-Wijhe ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Plan een telefonisch adviesgesprek