Help mij

Bewindvoering Pekela

Zoek jij bewindvoering in de regio Pekela zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij keuze krijgt uit diverse opgeleide bewindvoerders? Kies dan voor Aktiva waarbij jij de meeste aandacht krijgt voor jouw situatie.

Bent u woonachtig in Pekela en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Pekela en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

In Pekela werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Pekela dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Pekela is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Pekela
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Pekela gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Pekela samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Pekela met diverse organisaties samen:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Pekela daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Pekela samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Pekela dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Pekela is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Pekela samen met Humanitas. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Pekela samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Pekela is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Pekela samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek