Help mij

Bewindvoering Rijssen-Holten

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Rijssen-Holten zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Rijssen-Holten en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Rijssen-Holten en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

In Rijssen-Holten werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Rijssen-Holten dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Rijssen-Holten is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Rijssen-Holten
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Rijssen-Holten gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Rijssen-Holten samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Rijssen-Holten met diverse organisaties samen:

Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Rijssen-Holten aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Rijssen-Holten.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Rijssen-Holten ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Rijssen-Holten
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Humanitas. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Dimence. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Plan een telefonisch adviesgesprek