Help mij

Bewindvoering Rijssen-Holten

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Rijssen-Holten zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Rijssen-Holten en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Rijssen-Holten en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

In Rijssen-Holten werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Rijssen-Holten dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Rijssen-Holten is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Rijssen-Holten
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Rijssen-Holten gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Rijssen-Holten samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Rijssen-Holten met diverse organisaties samen:

Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Dimence. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Humanitas. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Rijssen-Holten ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Rijssen-Holten
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Rijssen-Holten aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Rijssen-Holten.
Plan een telefonisch adviesgesprek