Help mij

Bewindvoering Schiermonnikoog

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Schiermonnikoog zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Schiermonnikoog en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Schiermonnikoog en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

In Schiermonnikoog werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Schiermonnikoog dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Schiermonnikoog is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Schiermonnikoog
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Schiermonnikoog gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Schiermonnikoog samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Schiermonnikoog met diverse organisaties samen:

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Schiermonnikoog daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Schiermonnikoog. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Plan een telefonisch adviesgesprek