Help mij

Bewindvoering Slochteren

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Slochteren zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Slochteren en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Slochteren en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Slochteren »

In Slochteren werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Slochteren dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Slochteren is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Slochteren
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Slochteren gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Slochteren »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Slochteren samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Slochteren met diverse organisaties samen:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Slochteren samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Slochteren daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
GKB Hoogezand-Sappemeer

GKB Hoogezand-Sappemeer

Samen met het GKB Hoogezand-Sappemeer werken wij aan het schuldenvrij maken en houden bij huishoudens in de regio Slochteren.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Slochteren samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Slochteren is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Slochteren samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Slochteren samen met Humanitas. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Plan een telefonisch adviesgesprek