Help mij

Bewindvoering Stadskanaal

Zoek jij bewindvoering in de regio Stadskanaal zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die elke dag voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij bewindvoering ontvangt van hoge kwaliteit.

Bent u woonachtig in Stadskanaal en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Stadskanaal en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

In Stadskanaal werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Stadskanaal dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Stadskanaal is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Stadskanaal
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Stadskanaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Stadskanaal samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Stadskanaal met diverse organisaties samen:

Leger des Heils

Leger des Heils

In Stadskanaal werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Stadskanaal algemene ondersteuning
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Stadskanaal waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Stadskanaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Rechtbank Groningen

Rechtbank Groningen

De aanvragen voor bewind in Stadskanaal dienen wij in bij de Rechtbank Groningen. In de regio Stadskanaal is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek