Help mij

Bewindvoering Staphorst

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Staphorst zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Staphorst en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Staphorst en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Staphorst »

In Staphorst werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Staphorst dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Staphorst is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Staphorst
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Staphorst gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Staphorst »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Staphorst samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Staphorst met diverse organisaties samen:

RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Staphorst ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Staphorst samen met Promens Care. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Leger des Heils – Korps Zwolle

Leger des Heils – Korps Zwolle

Wij werken in Staphorst samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Staphorst een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Staphorst aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Staphorst.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Staphorst samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Staphorst is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Plan een telefonisch adviesgesprek