Help mij

Bewindvoering Steenwijkerland

Ben je op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder in de regio Steenwijkerland? Wij van Aktiva helpen je graag verder met bewindvoering.

Bent u woonachtig in Steenwijkerland en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Steenwijkerland en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

In Steenwijkerland werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zwolle

Rechtbank Zwolle

De aanvragen voor bewind in Steenwijkerland dienen wij in bij de Rechtbank Zwolle. In de regio Steenwijkerland is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Steenwijkerland
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Steenwijkerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Steenwijkerland samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Steenwijkerland met diverse organisaties samen:

Zienn Heerenveen

Zienn Heerenveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Steenwijkerland samen met Humanitas. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Steenwijkerland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Steenwijkerland. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
RIBW Groep Overijssel Steenwijk

RIBW Groep Overijssel Steenwijk

Op het gebied van begeleid wonen in Steenwijkerland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Plan een telefonisch adviesgesprek