Help mij

Bewindvoering Sudwest-Fryslan

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Sudwest-Fryslan zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Sudwest-Fryslan en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Sudwest-Fryslan en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Sudwest-Fryslan »

In Sudwest-Fryslan werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Sudwest-Fryslan dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Sudwest-Fryslan is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Sudwest-Fryslan
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Sudwest-Fryslan gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Sudwest-Fryslan »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Sudwest-Fryslan samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Sudwest-Fryslan met diverse organisaties samen:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Sudwest-Fryslan. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek