Help mij

Bewindvoering Sudwest-Fryslan

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Sudwest-Fryslan zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Sudwest-Fryslan en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Sudwest-Fryslan en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Sudwest-Fryslan »

In Sudwest-Fryslan werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Sudwest-Fryslan dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Sudwest-Fryslan is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Sudwest-Fryslan
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Sudwest-Fryslan gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Sudwest-Fryslan »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Sudwest-Fryslan samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Sudwest-Fryslan met diverse organisaties samen:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Sudwest-Fryslan. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Sudwest-Fryslan samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Sudwest-Fryslan is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Plan een telefonisch adviesgesprek