Help mij

Bewindvoering Terschelling

Zoekt u een bewindvoerder in de regio Terschelling zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Terschelling en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Terschelling en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Terschelling »

In Terschelling werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot bewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Leeuwarden

Rechtbank Leeuwarden

De aanvragen voor bewind in Terschelling dienen wij in bij de Rechtbank Leeuwarden. In de regio Terschelling is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder met assistent
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Terschelling
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Terschelling gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Terschelling »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Terschelling samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Terschelling met diverse organisaties samen:

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Terschelling daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Terschelling samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Terschelling is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Terschelling. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Terschelling werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Terschelling en omstreken.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Terschelling samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Terschelling is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Terschelling samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Terschelling is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Plan een telefonisch adviesgesprek