Help mij

Bewindvoering Utrecht

Woon jij in Utrecht en zoek jij bewindvoering om bijvoorbeeld jouw schulden op te lossen? Kies dan in Utrecht voor de bewindvoerders van Aktiva.

Bent u woonachtig in Utrecht en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Utrecht en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Utrecht »

In Utrecht werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Midden Nederland

Rechtbank Midden Nederland

De aanvragen voor bewind in Utrecht dienen wij in bij de Rechtbank Midden Nederland. In de regio Utrecht is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Een eigen bewindvoerder
  • Dagelijks bereikbaar
  • Hoge cliënttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Utrecht gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Utrecht »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Utrecht samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Utrecht met diverse organisaties samen:

Humanitas

Humanitas

In de regio Utrecht ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

In Utrecht werken de budgetbeheerders van Aktiva en de schuldhulpverleners van de Gemeente Utrecht samen om de schulden aan te pakken in Utrecht.
MEE

MEE

In Utrecht werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Rechtbank Midden Nederland

Rechtbank Midden Nederland

De aanvragen voor bewind in Utrecht dienen wij in bij de Rechtbank Midden Nederland. In de regio Utrecht is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Utrecht werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Utrecht algemene ondersteuning
Plan een telefonisch adviesgesprek