Help mij

Bewindvoering Zevenaar

Woon je in de regio Zevenaar en ben je op zoek naar betrouwbare bewindvoering? Zoek dan niet verder en neem contact op met een van onze bewindvoerders in Zevenaar. De bewindvoerders van Aktiva nemen binnen 24 uur contact met je op om de situatie door te spreken.

Bent u woonachtig in Zevenaar en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Zevenaar en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zevenaar »

In Zevenaar werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Zevenaar dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Zevenaar is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Lid van de branchevereniging NBBI
  • Jaarlijkse controle via audits
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Persoonlijke bewindvoerders

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Zevenaar gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zevenaar »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zevenaar samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Zevenaar met diverse organisaties samen:

Rechtbank Arnhem

Rechtbank Arnhem

De aanvragen voor bewind in Zevenaar dienen wij in bij de Rechtbank Arnhem. In de regio Zevenaar is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Zevenaar werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Zevenaar algemene ondersteuning
Gemeente Zevenaar

Gemeente Zevenaar

In de regio Zevenaar werkt Aktiva samen met de Gemeente Zevenaar voor de begeleiding naar schuldhulpverlening en aanvragen voor bijzondere bijstand.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Zevenaar ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Zevenaar hun cliënten bij financieel beheer.
Plan een telefonisch adviesgesprek