Help mij

Bewindvoering Zutphen

Ben jij in Zutphen en omstreken op zoek naar bewindvoering en een goede bewindvoerder die eerlijk en betrouwbaar handelt? Aktiva laat zich jaarlijks controleren door het landelijk kwaliteitsbureau van de rechtbank en de branchevereniging, geeft inzage in jouw financiën en is elke dag telefonisch bereikbaar.

Bent u woonachtig in Zutphen en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Zutphen en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zutphen »

In Zutphenwerkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen tot onderbewindstelling in behandeling worden genomen:

Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Zutphen dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Zutphen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Jaarlijks gecontroleerd door de rechtbank
  • Lidmaatschap bij de branchevereniging NBBI
  • Elke dag bereikbaar
  • Persoonlijk en informeel

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Zutphen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zutphen »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Zutphen samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Zutphen met diverse organisaties samen:

Gemeente Zutphen

Gemeente Zutphen

In de regio van Zutphen werken Aktiva en de Gemeente Zutphen samen in de aanpak van schuldenproblematiek en het aanbieden van schuldpreventie.
MEE

MEE

In Zutphen werken Aktiva en MEE aan een inclusieve samenleving waar mensen met een beperking op hun mens-zijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Iedereen telt mee en ieder individu kan en mag een waardevol leven leiden.
Leger des Heils

Leger des Heils

In Zutphen werkt Aktiva veel samen met het Leger des Heils om de gezamenlijke doelgroep te ondersteunen. Aktiva biedt ondersteuning in financiën en het Leger des Heils biedt in de regio Zutphen algemene ondersteuning
Humanitas

Humanitas

In de regio Zutphen ondersteunt Aktiva de vrijwilligers en cliënten van Humanitas bij de inzet van financiële ondersteuning en inzet van schuldhulpverlening.
Rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen

De aanvragen voor bewind in Zutphen dienen wij in bij de Rechtbank Zutphen. In de regio Zutphen is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.
Plan een telefonisch adviesgesprek