Help mij

Bewindvoering Enschede

Zoek je bewindvoering in de regio Enschede zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die elke dag voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij jij niet wordt behandeld als nummer.

Bent u woonachtig in Enschede en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Enschede en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

In Enschede werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Enschede

Rechtbank Enschede

De aanvragen voor bewind in Enschede dienen wij in bij de Rechtbank Enschede. In de regio Enschede is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding door Enschede
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Enschede gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Enschede samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Enschede met diverse organisaties samen:

Gemeente Enschede

Gemeente Enschede

Samen met de wijkcoaches van de gemeente Enschede begeleiden wij de inwoners van Enschede bij hun financiën. Samen met de gemeente Enschede inventariseren wij de inkomsten, uitgaven en schulden.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Enschede
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Enschede samen met Humanitas. Deze samenwerking in Enschede is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Enschede ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Enschede aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Enschede.
PitTwente

PitTwente

Doel van de samenwerking met PitTwente in Enschede is het aanbieden van hulpverlening t.b.v. deelname aan de maatschappij en een passende baan. Zo richt PitTwente zich op wonen en werken en wij op de financiën van de cliënt.
Plan een telefonisch adviesgesprek