Help mij

Bewindvoering Almelo

Zoek jij bewindvoering in de regio Almelo zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en jij een eigen bewindvoerder krijgt die voor jou klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij je niet wordt behandeld als een nummer.

Bent u woonachtig in Almelo en zoekt u een bewindvoerder? Aktiva is actief in Almelo en kan u professionele ondersteuning bieden.

Direct bewindvoering aanvragen? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almelo »

In Almelo werkt Aktiva natuurlijk samen met de rechtbank, waar de aanvragen voor bewindvoering in behandeling worden genomen:

Rechtbank Almelo

Rechtbank Almelo

De aanvragen voor bewind in Almelo dienen wij in bij de Rechtbank Assen. In de regio Almelo is Aktiva door de rechtbank erkend als professioneel bewindvoerderskantoor.

Waarom Aktiva

Ziet u het zelf allemaal niet meer zitten, door wat voor een reden dan ook, dan kunt u direct onze hulp inschakelen. Zodra u zich bij ons aanmeldt wordt er binnen 7 dagen een afspraak met u ingepland.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerderskantoor. Aktiva laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door de rechtbank en de branchevereniging(en). Op deze manier bent u gegarandeerd van betrouwbare bewindvoerder.

De voordelen van Aktiva Bewindvoering op een rij:

  • Eigen persoonlijke bewindvoerder
  • In veel voorkomende gevallen 100 % vergoeding
  • Gemotiveerde professionele HBO bewindvoerders
  • Hoge klanttevredenheid

Als u snel geholpen wil worden, te woord gestaan wil worden door mensen die weten waar ze het over hebben, die duidelijk communiceren en de aandacht voor u hebben, dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van Almelo gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Almelo »

Schulden oplossen

Een bewindvoerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Almelo samen?

Aktiva werkt op het gebied van bewindvoering in Almelo met diverse organisaties samen:

Leger des Heils – Korps Almelo

Leger des Heils – Korps Almelo

Wij werken in Almelo samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Almelo is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Stadsbank Oost Nederland te Almelo

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Almelo
‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Almelo mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Almelo aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Almelo.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Almelo ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Almelo samen met Dimence. Deze samenwerking in Almelo is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Plan een telefonisch adviesgesprek